Friday, March 18, 2011

I want to adopt lions and tigers!

video
Sweetkan video ni? Saya suka sangat-sangat tengok. Ntah berapa kali ulang. Dari dulu lagi berangan nak bela lion and tiger. Serious ni bukan main-main ok. They are so cute!!! Tak kesah la diorang nak baham ke apa ke, janji dapat sentuh diorang. Baik kena baham dengan harimau atau singa dari kena baham dengan orang, ye tak? Hahaha...bila la dapat pegang macam that guy pegang all the fur things...lagi-lagi la dapat cuddle, hugs and kisses macam tu. So adorable! Tapi kat Malaysia mana boleh bela diorang. Hmm...*sedih*

Pernah saya terjumpa satu iklan kat Mudah.com. TIGER FOR SALE! tapi the next day tengok dah tak ada ads tu, kalau la boleh buy and adopt them * want more than one...okay. tamak*. Bayangkan kalau kita bela harimau atau singa kat rumah. Haaa...sure tak payah risau pencuri nak masuk ke apa. Buka je pintu luas-luas. Biarkan segala home theater, laptop APPLE, iPhone, duit dan lain-lain bersepah. Tak payah risau lah! Hahah...pencuri kalau dengar dia mengaum dah mengucap awal-awal kot. Hihi tau takut! Tapi kan tak larat la kot nak dukung diorang. Dapat naik atas diorang and jalan-jalan kat taman mesti cool giler...kan kan kan?? Hahahahaha....

Tapi tu semua angan-angan yang tak mungkin jadi kenyataan. Miracle miracle...poooffttt!!! Jadi la kenyataan...hehehhe ingat cerita Aladdin?? Jangan harap! Takpa lah. Since warna fur Rinie macam lion, anggap je la Rinie tu lion cub. Hehehehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...